Utorak, 16. kolovoza 2022.

Općina Koprivnički Ivanec nastavlja s isplatom poticaja kojima sufinancira kupnju, izgradnju i rekonstrukciju stambenih objekata

Cilj poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje općine Koprivnički Ivanec te tako motivirati mlade na doseljavanje na općinsko područje

Preporučujemo

Krajem prošle godine sedmero mladih ljudi do 45-te godine s područja općine Koprivnički Ivanec potpisalo je ugovore za isplatu poticaja svakome u vrijednosti od 20.000 kuna za kupnju i uređenje njihovih nekretnina.

Svaki od njih zadovoljio je sve uvjete tražene javnim natječajem za dodjelu poticaja koji je bio objavljen 23. rujna 2021. Troje je potpisalo ugovore za isplatu poticaja za kupnju nekretnine, dok je četvero potpisalo ugovore za isplatu poticaja za uređenje nekretnina.

“Cilj poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje općine Koprivnički Ivanec te tako motivirati mlade na doseljavanje na općinsko područje, ali i pružiti financijsku pomoć mladim ljudima, našim mještanima koji namjeravaju ostati i dalje živjeti i zasnovati svoje obitelji na području naše općine”, istaknuo je načelnik Zoran Vrabelj.

Također, svi mladi mještani s područja općine te oni koji to tek namjeravaju postati, a koji još nisu iskoristili navedeni poticaj, mogu se prijaviti na idući javni natječaj koji će biti objavljen u prvoj polovici ove godine.

- Advertisement -

Najnovije objave