Utorak, 18. siječnja 2022.

Općina Legrad pretvorila se u pravo gradilište, evo na čemu se sve trenutačno radi

Tim povodom općinski načelnik Ivan Sabolić obišao je brojna gradilišta na području općine kako bi se uvjerio da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno i na vrijeme

Preporučujemo

Kao i svakog proljeća, Općina Legrad pretvara se u pravo gradilište. Tim povodom općinski načelnik Ivan Sabolić obišao je brojna gradilišta na području općine kako bi se uvjerio da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno i na vrijeme.

Na Šoderici je započela djelomična sanacija jezera na tri poteza, i to: Lazine, između dva tobogana i kod Plavog labuda. Radove izvodi tvrtka Prizma VV iz Kunovec Brega, a radi se na vađenju mulja u pojasu od 15 metara od obale te nasipavanje novog šljunka pogodnog za plaže. Na jednom dijelu previđeno je uređenje uvale za djecu.

Radovi se odvijaju i na prostoru Vatrogasnog doma u Malom Otoku gdje je uređena unutrašnjost s izmjenom električnih instalacija. Radove izvodi tvrtka Lekom Grad s partnerima.

Slični radovi odvijaju se u Društvenom domu gdje se mijenja strop, električne instalacije i rasvjeta te uređuje audio soba. Radovi izvodi tvrtka MOD gradnja, a radovi su sufinancirani od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Neizostavni radovi odvijaju se i na prometnicama Općine Legrad. U tijeku je rekonstrukcija tri nerazvrstane ceste u Legradu te jedna u Zablatju. Radove izvodi tvrtka PZC Varaždin, a tokom ljetnih mjeseci i završetka korona krize očekuje se presvlačenje dva pravca u Ulici bana Josipa Jelačića OB slojem.

U Zablatju je započela rekonstrukcija nogometnog igrališta Rupina gdje su postavljene nove kućice za rezervne igrače, a nogometni klub je uz pomoć općine preuredio svlačionice.

Uskoro započinju i radovi na obnovi javne rasvjete u Malom Otoku i Velikom Otoku te postavljanje pametnih autobusnih klupa u Velikom Otoku i Selnici Podravskoj, priopćili su iz Općine Legrad.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave