Subota, 21. svibnja 2022.

Općini Drnje čista petica za proračunsku transparentnost

Vrhunske rezultate u koje i ovi definitivno spadaju moguće je ostvariti samo predanim i kvalitetnim radom kako u privatnom, tako i poslovnom životu, ne zaboravljajući nikada na ono najbitnije, a to je čovjek, odnosno ljudi, istaknuo je načelnik Petar Dombaj

Preporučujemo

I ove je godine Institut za javne financije objavio rezultate istraživanja proračunske transparentnosti općina, gradova i županija u Hrvatskoj.

Četvrtu godinu zaredom Općini Drnje dodijeljena je odlična ocjena.

“Dokaz je to i pohvala za sve one koji vode Općinu Drnje, trude se i rade na njezinu boljitku, da njihovo zalaganje nije uzaludno, već štoviše, prepoznato kao dobro i kvalitetno. Ujedno, ovakav način vođenja jedinice lokalne samouprave i jest jedini ispravni način u ophođenju prema poslu, ljudima i društvu u cjelini. Vrhunske rezultate u koje i ovi definitivno spadaju moguće je ostvariti samo predanim i kvalitetnim radom kako u privatnom, tako i poslovnom životu, ne zaboravljajući nikada na ono najbitnije, a to je čovjek, odnosno ljudi zbog kojih se sve ovo i radi. Ssamo međusobnom pomoći i zalaganjem jednih prema drugima ovaj svijet može imati svjetlu budućnost”, istaknuo je načelnik Općine Drnje Petar Dombaj.

- Advertisement -

Najnovije objave