Subota, 28. siječnja 2023.

Osnovna škola Ludbreg plasirala se na državno prvenstvo u hrvanju

Većina ekipe OŠ Ludbreg članovi su Hrvačkog kluba Ludbreg, a malu pripomoć prof. Zenilu pružili su i treneri Ignac Horvat i Krešo Horvat

Preporučujemo

U dvorani Hrvačkog kluba Vindija u Varaždinu održano je županijsko školsko prvenstvo u hrvanju.

Ovo je natjecanje odlučivalo o sudionicima Državnog školskog prvenstva koje će se održati 6. i 7. veljače ove godine u Poreču.

Predstavnici ludbreške škole odmjerili su snage s vršnjacima iz varaždinske III osnovne škole. Predvođeni prof. Zenilom Vugrinecom, ludbrežani su pokazali visok stupanj borbenost te pobijedili varaždinsku ekipu i tako se plasirali na Državno prvenstvo i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Većina ekipe OŠ Ludbreg članovi su Hrvačkog kluba Ludbreg, a malu pripomoć prof. Zenilu pružili su i treneri Ignac Horvat i Krešo Horvat, koji je ovom prilikom bio i glavni sudac na strunjači.

Žensku ekipu činile su Lana Horvat, Monika Havaić, Katja Filipašić, Marta Filipašić, Freja Kranjčec Potočnik, Marta Gložinić, Eva Križanić, Zita Chiara Turek, Ivona Brlek, Vita Križanić i Graciela Filipašić, dok su za mušku ekipu nastupali Karlo Mesar, Rafael Vađon, Jakov Havaić, Donat Ledenko, Karlo Kovačić, Franko Kern, Danijel Hrgar, Božidar Hrgar, Ivan Bačani, Martin Horvat, Fabijan Dodlek, Vito Zrno, Karlo Triplat i Leo Jantolek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti