Subota, 24. veljače 2024.

Otvorene prijave za izlaganje na sajmu VIROEXPO 2022.

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte koji se žele predstaviti na sajmu, da se jave najkasnije do 20. srpnja 2022. godine u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

- Oglas -

Na jubilarnom 25. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” koji će se u Virovitici održati od 2. do 4. rujna 2022., Koprivničko-križevačka županija će biti Županija partner.

Stoga u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije organizira predstavljanje poduzetnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte koji se žele predstaviti na sajmu, da se jave najkasnije do 20. srpnja 2022. godine u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu na tel: 658-235 ili na e-mail: jasna.sabolic@kckzz.hr.

- Oglas -

NAPOMENA: zainteresirani gospodarski subjekt/izlagač se obvezuje da će:

– ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,

– izdavati fiskalizirane račune,

– biti prisutan u radno vrijeme sajma sve dane njegova održavanja. Izuzetak su tvrtke koje prilikom prijave napomenu kako daju samo svoje propagandne materijale/uzorke.

Prijavnica VIROEXPO 2022 [DOC]

- Oglas -

Prijavnica VIROEXPO 2022 [PDF]

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti