Srijeda, 31. svibnja 2023.

PLATI I VOZI Trgovina Sales iz Koprivnice ima najpovoljnije cijene PVC stolarije u Hrvatskoj

Prodajni prostor tvrtke Sales nalazi se na Varaždinskoj cesti 135 u Koprivnici, a ondje možete i razgledati njihovu bogatu ponudu. Imaju i webshop sa svim svojim proizvodima i cijenama

Dođi, plati i vozi. Bez čekanja. Moto je to novotvorene trgovine Sales sa sjedištem u Koprivnici koja svojim kupcima nudi velik izbor gotove PVC stolarije po najpovoljnijim cijenama u cijeloj Hrvatskoj.

Među ostalim, u svojoj bogatoj ponudi brojnih dimenzija imaju jednokrilne prozore, dvokrilne prozore s lažnom ili fiksnom prečkom, jednokrilna i dvokrilna balkonska vrata, sobna ili pomoćna vrata, dvokrilna ulazna vrata, jednokrilna ulazna vrata s 3D pantima, rolete, komarnike i sav alat potreban za postavljanje stolarije.

Promo letak trgovine Sales

Prodajni prostor tvrtke Sales nalazi se na Varaždinskoj cesti 135 u Koprivnici, a ondje možete i razgledati njihovu bogatu ponudu.

Imaju i webshop sa svim svojim proizvodima i cijenama, a možete ga pogledati OVDJE.

Za više informacija o svemu stručno i ljubazno osoblje trgovine možete kontaktirati na broj telefona 048/665-200, broj mobitela 095/387-1450 i na e-mail: info@sales-kc.hr. Informirati se o proizvodima možete i putem njihove internetske stranice Sales-kc.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti