Srijeda, 31. svibnja 2023.

Plesnim prikazom ‘Krug života’ obilježit će 50 godina djelovanja koprivničkog vrtića Tratinčica

Poseban program, koji je na rasporedu danas, 25. svibnja s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih pripremili su mališani polaznici Dječjeg kuba Tratinčica, programa ritmike i plesa

Nizom aktivnosti Dječji vrtić Tratinčica obilježava 50 godina uspješnog djelovanja. Poseban program, koji je na rasporedu danas, 25. svibnja s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih pripremili su mališani polaznici Dječjeg kuba Tratinčica, programa ritmike i plesa zajedno s odgojiteljicama Jelenom Matijaško, voditeljicom plesnih tehnika i Mimozom Tatari Strelec, voditeljicom najmlađe grupe ritmike i plesa.

Riječ je o plesnom prikazu ‘Krug života’.

– Mladi plesači svojim će plesnim nastupom pokazati što znači biti dio kruga, zajednički naporno raditi i stremiti istom ostvarenju. Postoji li savršeniji oblik od kruga? Kako god ga okrenemo on ostaje isti. U njemu kruži vrijeme u kojem svatko od nas ostavlja svoj trag. U njemu svatko želi pripadati nekome, biti djelić cjeline bez koga nema savršene punine – kazala je Jelena Matijaško, voditeljica plesnih tehnika.

Uz polaznike Dječjeg kluba na pozornici Doma mladih nastupit će polaznice Plesnog odjela koprivničke Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’.

Dječji vrtić Tratinčica godinama je najbolje mjesto za igru, druženje te stjecanje vještina i znanja u Koprivnici. Vrtić se kroz godine uspješno prilagođavao potrebama i interesima djece i njihovih roditelja.

Uz redovne aktivnosti provode se europski projekti kroz koje je osigurana dodatna edukacija i usavršavanje odgojitelja i stručnog osoblja, ali i razni sadržaji namijenjeni djeci, ističu u gradskoj upravi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti