Srijeda, 22. ožujka 2023.

Plivači koprivničkih Cerina na zagrebačkom mitingu Vidra predstavili se u odličnom izdanju

Plivački klub Cerine iz Koprivnice može se pohvaliti zaista sjajnim generacijama mladih natjecatelja

Preporučujemo

Plivački klub Cerine iz Koprivnice može se pohvaliti zaista sjajnim generacijama mladih natjecatelja. Dokazano je to još jednom prošlog vikenda na zagrebačkom mitingu Vidra.

Najprije su plivali mlađi kadeti i početnici, i to Antolaš Matej, Belčić Marija, Bebek Franka, Blažotinec Fran, Ferčec Marko, Petrić Erik, Domanovac Petar, Krapinec Domagoj, Munić Teo, Skvaža Mislav, Dolenec David, Junušić Petar, Markušić Lorena, Car Niko, Lovasić Paula, Novak Eva, Sambolek Sara, Stanković Klara i Strah Borna.

Svi plivači poboljšali su svoja vremena u svim disciplinama.

Marija Belčić bila je osma u disciplini 100 metara leđno, Eva Novak bila je osma na 50 metara delfin, Petar Domanovac deveti na 50 metara prsno, a Klara Stanković osma na 100 metara slobodno.

Nakon njih, u bazeni su išli kadeti, mlađi juniori i juniori, i to Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Pavel Pahek Remenar, Marko Franjo, Koščak Katja i Ivan Sinjeri.

Katja Koščak isplivala je B limit na 50 metara slobodno i A limit na 50 metara leptir (31.78).

Ivan Sinjeri plivao je A limite na 50 metara slobodno i 50 metara leptir. Sinjeri je s vremenom na 50 metara leptir (25.64) osvojio prvo mjesto, a na 50 metara slobodno, s vremenom 23.83, osvojio je treće mjesto.

“Veseli nas vidjeti kako Ivan pliva i osvaja medalje u izrazito jakoj konkurenciji. Brončanu medalju je osvojio iza plivača Jere Hribara koji je ove godine osvojio srebrnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu”, istaknuli su iz koprivničkog plivačkog kluba.

Mlađe kadete i početnike vodila je trenerica Lana Kovač, dok je kadete, mlađe juniore i juniore vodila Martina Gregurek.

Cijelu fotogaleriju sa zagrebačkog mitinga Vidra možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti