Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Plivačice i plivači Cerina ostvarili sjajne rezultate u Sisku

Koprivnički plivači uspješno su završili sezonu s poboljšanim rezultatima i brojnim medaljama

Preporučujemo

Plivački klub Cerine proteklog je vikenda u Sisku sudjelovao na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete, kadete, mlađe juniore, juniore i seniore.

Također, to je bilo i završno natjecanje u sezoni, a plivačice i plivači Cerina uspješno su završili sezonu s poboljšanim rezultatima i brojnim medaljama.

Plivači Cerina
Foto: Plivački klub Cerine

Uz vodstvo trenerica Martine Gregurek i Lane Kovač na natjecanju su sudjelovali Marija Belčić, Katja Koščak, Nika Đurec, Ivan Sinjeri, Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Damjan i Petar Domanovac, David Dolenec, Petar Junušić, Erik Petrić, Teo Munić, Mislav Skvaža i Domagoj Krapinec.

Marija Belčić osvojila je dva srebra na 50m prsno i 200m slobodno te dvije bronce na 100m prsno i 100m leđno, a Katja Koščak tri srebra na 50m delfin, 100m delfin i 200m delfin.

Plivačica Marija Belčić
Foto: Plivački klub Cerine

Erik Petrić osvojio je broncu  na 100m delfin i četvrto mjesto na 50m delfin, a Petar Domanovac okitio se srebrom na 100m prsno i broncom na 50m prsno.

Ivan Sinjeri osvojio je dva srebra na 100m slobodno i 100m leđno te dvije bronce na 50m leđno i 800m slobodno, a dok je Damjan Domanovac osvojio broncu na 50m prsno.

Članovi Plivačkog kluba Cerine
Foto: Plivački klub Cerine

Štafeta mlađih kadeta u sastavu Mislav Skvaža, Petar Domanovac, Erik Petrić i Teo Munić bila je treća na 4×100 slobodno i 4×100 MIX, kao i kadetska štafeta u 4×200 slobodno u kojoj su nastupali mlađi kadeti Skvaža i Munić te kadeti Tomislav Pobi i Karlo Tratnjak.

- Advertisement -

Najnovije objave