Utorak, 18. siječnja 2022.

Počele pripreme za Ljeto na Šoderici

Sastanak je otvorio i vodio načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić koji je pozdravio sve prisutne i održao uvodnu riječ

Preporučujemo

U organizaciji Općine Legrad i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije u vatrogasnom domu Legrad održan je radni sastanak partnera i organizatora Ljeta na Šoderici.

Sastanak je otvorio i vodio načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić koji je pozdravio sve prisutne i održao uvodnu riječ.

Načelnik Sabolić je predstavio novu manifestaciju na Šoderici i to Podravski piknik koju će organizirati Općina Legrad s partnerima.

Nakon njega svoj pozdravni govor održali su pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev i načelnik Općine Drnje Petar Dombaj.

U uvodu su svi naglasili važnost Šoderice za razvoj turizma i najavili nove manifestacije i iskorake.

Ispred koncesionara kampa riječ je održao Dejan Sučević koji je naglasio važnost održavanja manifestacija na vodi, te predstavio svoje pripreme i novosti na Šoderici.

Nakon njega ispred UM Koprivnica i Kerekesh teatra govorio je Tomislav Jurenec, koji je najavio pet predstava Kerekesh teatra i jednu predstavu KUD-a Gruntovec.

Zlatko Kadić, ispred Rafting kluba Koprivnica spreman se uključiti u sve manifestacije koje će se održavati na jezeru Šoderica, a novo osnovana udruga Podravina Prigorje Adventure, također je spremna predstaviti svoje turističke potencijale na Šoderici te rijeci Dravi.

Predstavnik iznajmljivača Martin Vuljak, obavijestio je sve prisutne da je proširio smještajne kapacitete te da je sada u mogućnosti primiti odjednom 10 gostiju.

Organizatori koji nisu prisustvovali sastanku putem maila su najavili RockLive, Dan sportske rekreacije i Biciklijadu.

Početak turističke sezone očekuje se početkom lipnja, a otvaranje manifestacije Ljeto na Šoderici održat će se 17. lipnja te se pozivaju svi zainteresirani koji žele sudjelovati u organizaciji Ljeta na Šoderici da se jave u Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad.

- Advertisement -

Najnovije objave