Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Počeli radovi na obnovi vodovodne mreže na Trgu kralja Zvonimira u Koprivnici vrijedni 300.000 kuna

Obnovom javne vodoopskrbne mreže povećat će se sigurnost i kontinuitet isporuke vodnih usluga korisnicima na Trgu kralja Zvonimira

Preporučujemo

Ovih su dana Koprivničke vode temeljem godišnjeg plana redovnog održavanja započele s radovima na obnavljanju javne vodoopskrbne mreže na Trgu kralja Zvonimira u Koprivnici.

Navedenim radovima zamijenit će se dotrajala javna vodoopskrbna mreža izgrađena 1978. godine od PVC cijevi, priključci za višestambene zgrade brojeva 1 do 11 te zgrade s brojem 20.

– Postojeća javna vodoopskrbna mreža od PVC-a, zamijenit će se PEHD cijevima promjera 160 mm u ukupnoj dužini od 290 m. Obnovom javne vodoopskrbne mreže povećat će se sigurnost i kontinuitet isporuke vodnih usluga korisnicima na TKZ-u – istaknuli su iz Koprivničkih voda.

Građevinske radove na obnovi vodoopskrbne mreže izvodi Koming, a monterske radove izvode radnici Koprivničkih voda.

Vrijednost radova procijenjena je na 300.000 kuna bez PDV-a, dok će troškove u cijelosti snositi Koprivničke vode iz vlastitih sredstava predviđenih za redovno održavanje javne vodoopskrbne mreže.

Predviđeni rok trajanja radova je 30 dana, a za čije vrijeme su mogući kratkotrajni prekidi u isporuci pitke vode korisnicima na Trgu kralja Zvonimira pa iz Koprivničkih voda mole stanare predmetnog naselja za razumijevanje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti