Subota, 20. travnja 2024.

Podravka je danas favorit za pobjedu na početku novog klupskog poglavlja

Veća kvaliteta, bolja širina i veće iskustvo su na strani Koprivničanki. A tu je i domaći teren. Iako će biti popunjena samo petina kapaciteta dvorane, podrška neće izostati

- Oglas -

Novo klupsko poglavlje započinju rukometašice Podravke Vegete danas u Koprivnici. U Školskoj sportskoj dvorani ‘Josip Samaržija – Bepo’ ugostit će jednog od tradicionalnih rivala, Budućnost iz Podgorice.

S velikim promjenama u igračkom kadru, u stručnom stožeru (novi trener Hrupec) te u Nadzornom odboru kluba ušla je koprivnička rukometna institucija u novu sezonu i novi ciklus u kojem je kao konačni cilj postavljen plasman na Final Four u razdoblju od sljedećih šest godina.

Bitno je naglasiti da ovaj put klub ima potpunu podršku svih onih koji odlučuju. Kako glavnog sponzora Podravke, tako i većinskog vlasnika Grada Koprivnice. I nitko više ne drži ‘figu u džepu’.

- Oglas -

Svaki početak je težak, novoj ekipi potrebno je vremena za uigravanje, sve to stoji. Ipak, dojma smo da boljeg suparnika za početak Lige prvakinja Podravka nije mogla poželjeti. Budućnost je ostala bez značajnih sponzorskih sredstava, njene najbolje igračice otišle su u klubove veće platežne moći, a u Podgorici su se okrenuli pomlađivanju.

Neven Hrupec
Trener Podravke Vegete Neven Hrupec // Foto: Ivan Brkić / RK Podravka

Podravka pak u svojim redovima ima vrlo kvalitetne igračice kao što su Dumanska, Bazaliu, Milosavljević, Kalaus, Mugoša i ostale, koje imaju iskustva iz Lige prvakinja te iz reprezentativnih nastupa. Veća kvaliteta, širina i veće iskustvo su na strani Koprivničanki.

A tu je i domaći teren. Iako će biti popunjena samo petina kapaciteta dvorane, podrška neće izostati. Nadamo se samo da će gledatelji moći navijati kroz obvezne maske.

Utakmica je u 18 sati, prijenos je na Arena Sportu 2.

Sretno, Podravka!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti