Utorak, 24. svibnja 2022.

Podravkašice sutra opet u pogonu, slijedi prvenstveno gostovanje u Osijeku

Ana Buljan mlada juniorska reprezentativka i Podravkina obrambena igračica također je rekla nekoliko riječi za klupske stranice uoči prvenstvenog ogleda 5. kola 1.HRL za žene

Preporučujemo

U petom kolu 1. HRL za žene rukometašice Podravka Vegete gostuju u Osijeku. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 13. listopada s počekom u 19 sati u Športskoj dvorani Zrinjevac, pišu klupske stranice.

Utakmicu će suditi sudački par Cingesar/Pavlović. Ovo je ujedno i povratak prvenstvenim obavezama nakon reprezentativne pauze, a sve reprezentativke su već nastavile s pripremama za nove sportske izazove. Utakmicu je najavio trener Antonio Pranjić.

“Ekipa Osijeka je već nekoliko sezona u sličnom sastavu te se odlično poznaju. Očekujem čvrstu i borbenu utakmicu. Mi ćemo tražiti od samog početka utakmice čvrstu, fokusiranu obranu iz koje želimo dolaziti u prilike za postizanje pogodaka iz polukontre i kontre. Pokušat ćemo tehničke pogreške svesti na minimum i želimo se u Koprivnicu vratiti s nova dva boda – rekao je trener Antonio Pranjić uoči utakmice s Osijekom”, kaže Pranjić.

Ana Buljan mlada juniorska reprezentativka i Podravkina obrambena igračica također je rekla nekoliko riječi za klupske stranice uoči prvenstvenog ogleda 5. kola 1.HRL za žene.

“Nakon reprezentativnih okupljanja, ponovno smo na okupu i okrećemo se prema utakmici sa Osijekom. Veselimo se novim klupskim obavezama i utakmicama. Osijek je dobra ekipa, uglavnom u gornjem dijelu tablice i to će nam ujedno biti i dobra priprema za subotnju utakmicu s Brestom”, zaključila je Buljan.

Utakmica će se prenositi live na You tube kanalu HRS-a.

- Advertisement -

Najnovije objave