Četvrtak, 1. lipnja 2023.

‘Podravski ceker’ podrška lokalnim proizvođačima i obrtnicima

Vrlo uspješnom i rado prihvaćenom od strane kupaca, pokazala se online platforma na Facebooku Koprivnički plac online

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac pokrenuli su inicijativu pod nazivom “Podravski ceker”, kao podršku svim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

– Svakodnevnim osluškivanjem potreba i želja lokalnih proizvođača i obrtnika, a s ciljem daljnjeg poticanja razvoja obiteljskih gospodarstava, “Podravskim cekerom” omogućit će se građanima još bogatija ponuda domaćih i autohtonih proizvoda kojima se želi očuvati vrijednosti i tradicija podravskog kraja – stoji na internet stranicama Grada Koprivnice.

Uz već postojeće štandove presadnica voća, povrća i sadnica cvijeća, u ponudi će se naći i tradicijski proizvodi lokalnih obiteljskih gospodarstava.

Građani će imati priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim proizvodima na gradskom trgu i to već od ponedjeljka, 18. svibnja.

Vrlo uspješnom i rado prihvaćenom od strane kupaca, pokazala se online platforma na Facebooku Koprivnički plac online, koju je 25. ožujka pokrenuo Komunalac kao odgovor na tadašnje privremeno zatvaranje Gradske tržnice.

Tako se pomoglo domaćim poljoprivrednim proizvođačima da promoviraju svoje domaće, svježe i zdrave namirnice koje inače prodaju na Gradskoj tržnici u Koprivnici te da kupci na jednom mjestu nađu sve ono što bi kupili na placu.

Koprivnički plac online danas broji više od 4.500 članova.

Zainteresirani proizvođači i obrtnici za prodaju svojih proizvoda mogu se javiti na broj telefona 621-433 ili e-mail adresu tzg-koprivnica@kc.t-com.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti