Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Pogledajte raspored cijepljenja u studenom u Podravini i Prigorju

Na cijepljenje treba obavezno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu te potvrde o prethodno primljenim dozama cjepiva

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije pozivaju sve zainteresirane građane na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 da se odazovu akcijama u studenom.

Za dolazak na nije potrebna prethodna najava, a na cijepljenje treba obavezno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu te potvrde o prethodno primljenim dozama cjepiva, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

RASPORED CIJEPLJENJA:

Koprivnica

  • Subota, 6.11., 13.11., 20.11. i 27.11., 8-12 sati, Srednja škola Koprivnica, Trg slobode 7, Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson)

Križevci

  • Petak, 12.11. i 26.11., 14-17 sati, Dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca, Potočka 26, Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson)

Đurđevac

  • Utorak, 9.11. i 23.11., 14-16 sati, Dvorana Strukovne škole Đurđevac, Dr. I. Kranjčeva 5, Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson)

Kao i do sada, cijepiti se možete i u ambulanti liječnika obiteljske medicine. Svi zainteresirani mogu se javiti svome liječniku koji će organizirati cijepljenje.

- Advertisement -

Najnovije objave