Subota, 18. svibnja 2024.

Policija objavila detalje stravične nesreće u kojoj je poginuo vozač Mercedesa

Dolaskom do raskrižja, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim dijelom vozila naletio je na stražnji dio osobnog automobila marke Audi kojim je upravljao 35-godišnjak, a u tom trenutku je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja

- Oglas -

Poznati su detalji stravične prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime, u subotu oko 22.50 sati 48-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes, zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se južnim kolnikom Slavonske avenije lijevom prometnom trakom u smjeru istoka.

Dolaskom do raskrižja Ulice svetog Ivana i Slavonske avenije u Sesvetama, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim dijelom vozila naletio je na stražnji dio osobnog automobila marke Audi, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnjak, a u tom trenutku je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja.

- Oglas -

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 48-godišnji vozač Mercedesa, a nakon obavljenog očevida je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Ujedno, teško je ozlijeđen 33-godišnji putnik iz Audija, dok je vozač lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u kliničkoj bolnici Dubrava.

Očevid na mjestu nesreće je obavila dežurna zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu u koordinaciji s ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti