Srijeda, 17. travnja 2024.

Policija uhitila dilere, kod njih su pronašli više od 20 kilograma droge

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su dilere predali pritvorskom nadzorniku

- Oglas -

Zagrebački policajci u suradnji sa Sigurnosno-obavještajnom agencijom dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 50 i 36 godina zbog počinjena kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Policija je dilere i uhitila.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zloporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, zajedno nabavljali veće količine amfetamina i MDMA, koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u poslovnom prostoru na području zagrebačke Trešnjevke, nakon čega su drogu dalje preprodavali.

Pretragom poslovnog prostora policajci su u petak pronašli ukupno 20.334 grama amfetamina pakiranog u 21 paket, ukupno 368 grama MDMA, dvije digitalne vage s tragovima droge te predmete za pakiranje droge.

- Oglas -

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su dilere predali pritvorskom nadzorniku, dok su kaznenu prijavu dostavili Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćila je u nedjelju policija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti