Četvrtak, 29. rujna 2022.

Posjetitelje na ovogodišnjem Križevačkom velikom spravišču očekuje sjajan program

U sva tri dana posjetitelji će moći posjetiti Sobu priča Lilipjer, Gradski muzej Križevci i Likovnu galeriju Gradskog muzeja Križevci te Lunapark.

Preporučujemo

Križevačko veliko spravišče manifestacija je koja uključuje najveću interaktivnu predstavu na otvorenom, kreativno-zabavni program za djecu, eno i gastronomsku ponudu križevačkog kraja te koncerte popularnih izvođača.

Manifestacija će se ove godine održati od 3. do 5. rujna, a osim događanja iz programa, u sva tri dana posjetitelji će moći posjetiti Sobu priča Lilipjer, Gradski muzej Križevci i Likovnu galeriju Gradskog muzeja Križevci te Lunapark.

Također, posjetitelji će moći osvojiti Spraviščansku majicu na info pultu Grada Križevaca i Turističke zajednice točnim odgovorom na pitanje o Spravišču.

Publici najzanimljivije, na Spravišču će nastupiti  Vanna, Slavonske lole i Petar Grašo.

Pokrovitelji manifestacije su Ožujsko pivo, KTC, Radnik, Koprivničko-križevačka županija, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Strojrem, Cenzig Insaat Sanayi ve Ticerat Anonim Şirketi, Robin i Poljocentar.

Organizatori manifestacije koja će se odvijati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama su Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca.

Program križevačko spravišče 2021.

- Advertisement -

Najnovije objave