Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Potop protiv Đurđevčana presudio Vučeti u Drnju, već se zna tko će ga naslijediti

Tomislav iz Drnja, nakon šest odigranih kola, trenutačno je trećeplasirana momčad Prve ŽNL koprivničko-križevačke s 13 osvojenih bodova, pet manje od vodećeg đurđevačkog Graničara

- Advertisement -

Kao što se u nogometnim krugovima već nagađalo u protekla dva dana, županijski prvoligaš Tomislav iz Drnja odlučio se za novu promjenu trenera.

Prema pisanju Podravskog lista, Vjekoslav Vučeta nije smijenjen samo zbog 5:0 teškog nedjeljnog poraza od Graničara iz Đurđevca na domaćem terenu u Drnju, što je sigurno bila ‘kap koja je prelila čašu’, nego i zbog toga što nije navodno bilo prave kemije između trenera i igrača.

Na klupu Drnjančana vraća se Mario Žuljić, koji je u ljeti preselio u novog člana Elitne varaždinske lige, Razvitak iz Čičkovine, s kojom je upisao pet poraza na početku sezone.

- Advertisement -
Trener Mario Žuljić
Trener Mario Žuljić // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Žuljić je mladi, domaći trener koji odlično poznaje momčad Tomislava, s kojom je imao odlične rezultate u prijašnjim sezonama, i neće mu biti problem brzo ‘pohvatati konce’.

Očekuje se da će o trenerskoj smjeni klub službeno ubrzo informirati javnost.

Inače, Tomislav iz Drnja, nakon šest odigranih kola, trenutačno je trećeplasirana momčad Prve ŽNL koprivničko-križevačke s 13 osvojenih bodova, pet manje od vodećeg đurđevačkog Graničara.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti