13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Povodom Dana žena članice đurđevačke udruge žena poklonima razveselile žene iz Petrinje

Predsjednica udruge Mirjana Mišulin je Petrinjke iznenadila i pogačom z oreji te šalicama koje su izradili članovi udruge Mali princ

Preporučujemo

Povodom Dana žena članice đurđevačke udruge žena su uz potporu i pomoć Grada Đurđevca i JVP-a Đurđevac posjetile Petrinju te udrugama žena grada Petrinje predale prehrambene proizvode i higijenski potrepštine koje su sakupile i kupile vlastitim prilozima.

Članice đurđevačke udruge žena poklonima razveselile žene iz Petrinje

Radi se o ženskim udrugama u prigradskim naseljima Petrinje, udruzi Hrvatska žena Nove Drečine i udruzi žena Gora-Sibić gdje su obiteljske kuće i gospodarski objekti poprilično stradali u potresu.

– Inače nismo dvojile kamo usmjeriti ovogodišnju humanitarnu akciju za Dan žena. Tradicionalno, već više od 20 godina organiziramo humanitarne zabave povodom Dana žena te sav prihod od ulaznica i prodaje slika na aukcijama usmjeravamo u humanitarne svrhe. Zbog svih poznatih ograničenja, ove godine zabave nije bilo, no mi smo se međusobno organizirale i odlučile sve usmjeriti prema ženskim udrugama u Petrinji – rekla je Mirjana Mišulin, predsjednica udruge žena grada Đurđevca te se zahvalila svima koji su im se pridružili u ovoj akciji.

Članice đurđevačke udruge žena poklonima razveselile žene iz Petrinje

Mirjana je Petrinjke iznenadila i pogačom z oreji te šalicama koje su izradili članovi udruge Mali princ, a dogovorila je i nastavak suradnje s potpredsjednicom udruge Hrvatska žena, Verom Horvatinović koja se Đurđevčankama zahvalila na pomoći.

Članice đurđevačke udruge žena poklonima razveselile žene iz Petrinje

Također, posjet Đurđevčanki zabilježen je i u programu Radija Petrinje u kojem je tim povodom gostovala članica đurđevačke udruge žena, Anđela Lenhard Antolin.

Najnovije objave