Subota, 18. svibnja 2024.

Povodom proslave Dana Općine Novigrad Podravski održana svečana sjednica Općinskog vijeća

U kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ivan vitez Trnski te Tamburaška skupina KUD-a Delovi

- Oglas -

U srijedu, 15. srpnja održana je svečana sjednica Općinskog vijeća povodom proslave Dana Općine Novigrad Podravski i blagdana župe Rastanak svetih apostola.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mladen Levak koji je pozdravio sve prisutne te se osvrnuo na rad Općinskog vijeća u protekloj godini, nakon čega se načelnik Općine Zdravko Brljek osvrnuo na realizirane projekte te istaknuo kako je unatoč koronakrizi nastavljeno ulaganje u infrastrukturu, socijalnu skrb i društvene djelatnosti.

Načelnik Brljek se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da Općina napravi ovoliko dobrih i značajnih stvari za sve mještane, a djelić radova prikazan je i u kratkom filmu.

- Oglas -

Koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić čestitao je svim mještanima Općine njihov dan.

Svečana sjednica u Novigradu Podravskom

Također su se prigodnim riječima obratili i bivši saborski zastupnik Mladen Mađer, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, izaslanik predsjednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića, zamjenik župana i saborski zastupnik Darko Sobota te posebna izaslanica predsjednika Hrvatske gospođa Melita Mulić.

Svi su pohvalili Općinu Novigrad Podravski kao primjer uspješne sredine, ugodnog života i zadovoljnih ljudi te vodstvu Općine zaželjeli realizaciju svih zacrtanih planova.

Sjednici su prisustvovali i načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac, mjesni župnik Ljuban Škraba, općinski vijećnici te predstavnici udruga i društava s područja Općine.

- Oglas -

U kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ivan vitez Trnski te Tamburaška skupina KUD-a Delovi.

 

Foto: Georg

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti