Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Prekodravac može tražiti poništavanje utakmice zbog ‘švercanja igrača’ u redovima Osvita?

Ako pamćenje dobro služi njihove navijače, Osvit iz Đelekovca pet godina nije uspio slaviti na teškom gostovanju u Ždali. No, ove nedjelje prekinut je taj crni niz

Preporučujemo

Ako pamćenje dobro služi njihove navijače, Osvit iz Đelekovca pet godina nije uspio slaviti na teškom gostovanju u Ždali.

No, ove nedjelje prekinut je taj crni niz. Đelekovčani su pobijedili Prekodravac u gostima rezultatom 2:1.

Poveo je Osvit u 29. minuti preko Vedrana Petaka, a za povećanje vodstva zaslužan je u 41. minuti bio Patrik Lopatnik.

Prekodravac je do kraja utakmice uspio postići samo počasni pogodak. Strijelac je u 80. minuti bio Nikola Posavec.

Ovom pobjedom i s 18 bodova Đelekovčani su skočili na osmo mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Prekodravac ostao na 11. mjestu s 14 bodova.

Đelekovčane krasi jako dobra atmosfera u ekipi pa je tako slavljenički bilo i nakon gostovanja u Ždali. Do nas je došla fotografija trojice igrača Osvita koji su spletom okolnosti danas bili u tri različite klupske trenirke.

Strijelac Vedran Petak nosio je Osvitovu, Dario Glavak, sjajan napadač i ikona đelekovečkog kluba, Dubravčana iz Donje Dubrave, a Marko Bilješko, ‘đelekovečki Ronaldinho’, GOŠK-a iz Gotalova.

U šali se u trećem poluvremenu moglo čuti da Prekodravac ima pravo tražiti poništavanje utakmice, odnosno da bude 3:0 za njih, zbog ovog ‘švercanja igrača’ u redovima Osvita.

Najnovije objave