Petak, 24. ožujka 2023.

Prijavite se na Zimske bazezancije na koprivničkim bazenima Cerine

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače

Preporučujemo

Od 22. do 24. veljače od 10 do 13 sati koprivnički Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 do 15 godina za plivače i poluplivače.

Kao i uvijek, tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni, koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje, dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka na zimskim bazezancijama brinu kineziolozi, animatori i ostalo stručno i educirano osoblje bazena Cerine.

Pozivamo sve klince i klinceze na Zimske bazezancije, prijave traju do 19.02.2023. na sljedećem LINKU.

ili na recepciji bazena, broj telefona 048/240-570.

Cijena programa po osobi iznosi 26 eura.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti