Četvrtak, 23. svibnja 2024.

VIDEO Novi predsjednik NK Osvita iz Đelekovca Saša Petak otvoreno o sebi i ponosnom 100-godišnjaku

Dragi svi, u sam osvit zore 1923. šutnuli smo loptu koja se nikad zaustavit neće, istaknuo je novi predsjednik Osvita Saša Petak

- Oglas -

Osvit iz Đelekovca, županijski nogometni prvoligaš, ove godine slavi 100. obljetnicu postojanja. U klubu se ozbiljno pripremaju za veliku proslavu, a u tome najveću ulogu mora odigrati uprava, odnosno izvršni odbor. A vodstvo kluba od nedavno je u nešto izmijenjenom sastavu.

Novi predsjednik kluba postao je Saša Petak, a izvršni odbor će djelovati u sastavu Mario Indir, Vedran Petak, Zoran Gašpar, Jozo Paradžik, Vjekoslav Serdarušić, Saša Šegovec, Bojan Kovačić, Aleksandar Lorber, Marko Drvarić i Nikola Drvarić.

”Dragi svi, želja mi je zahvaliti vam se na povjerenju i na podršci za mandat predsjednika NK Osvita. Zahvalio bih se svim članovima kluba, navijačima, igračima, udrugama, Općini Đelekovec i upravi kluba na čelu s bivšim predsjednikom i legendom kluba Jozom Paradžikom. Oprostite mi na subjektivnosti i dopustite mi da vam predstavim naš nogometni klub iz svog srca i očiju osobe koju je ovo društvo odgojilo. Ovaj klub je za naše selo više od društva, više od nogometnog kluba. Osvit je za nas svetinja, identitet, pojam za sport, društvo, pajdašiju, zajedništvo i odrastanje. Sinonim za sretno djetinjstvo, prvi dan škole, prve ljubavi, prva pijanstva, prve prekide, prve studentsko ferije, prve korake ka životu. Iznimna mi je čast, zadovoljstvo, motivacija, sreća, ali i obaveza i izazov biti dio takve tradicije. S punim pravom moremo reći da je ovo stogodišnja tradicija! Za sam kraj poželio bih vam svima puno sreće, ljubavi, uspjeha i ono kaj je najbitnije – zdravlja! Dragi svi, u sam osvit zore 1923. šutnuli smo loptu koja se nikad zaustavit neće, istaknuo je novi predsjednik Osvita Saša Petak.

- Oglas -

A jedan od noviteta Osvita s dolaskom novog vodstva je i pojačana aktivnost na društvenim mrežama. Osim što je klub iznimno ažuran na svojoj Facebook stranici, a ima i Youtube kanal, odnevno ima i svoj Instagram. No, ni tu nije klub stao.

Naime, jedan od ciljeva kluba je sa svojim navijačima i simpatizerima komunicirati što češće putem video materijala. Jer tu nema cenzure, kako kažu u šali.

Novi predsjednik Saša Petak bio je prvi gost u jednom takvom intervju, a što je sve rekao o sebi, klubu i ostalom možete pogledati u nastavku…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti