Subota, 28. siječnja 2023.

Novi predsjednik Saša Petak: Osvit je za nas svetinja, pojam za sport, društvo, pajdašiju, zajedništvo i odrastanje

Nogometni klub Osvit iz Đelekovca ove godine slavi stotu obljetnicu, a nedavno je dobio i novo klupsko vodstvo koje predvodi predsjednik Saša Petak

Preporučujemo

Nogometni klub Osvit iz Đelekovca ove godine slavi stotu obljetnicu, a nedavno je dobio i novo klupsko vodstvo koje predvodi predsjednik Saša Petak.

Izabran je i novi izvršni odbor u kojem se nalaze Mario Indir, Vedran Petak, Zoran Gašpar, Jozo Paradžik, Vjekoslav Serdarušić, Saša Šegovec, Bojan Kovačić, Aleksandar Lorber, Marko Drvarić i Nikola Drvarić.

Novi predsjednik javnosti se objavio porukom preko svog Facebook profila:

”Dragi svi, želja mi je zahvaliti vam se na povjerenju i na podršci za mandat predsjednika kluba NK Osvit Đelekovec! Zahvalil bi se svim članovima kluba, navijačima, igračima, udrugama, općini Đelekovec i upravi kluba na čelu s bivšim predsjednikom i legendom kluba Jozom Paradžikom. Oprostite mi na subjektivnosti i dopustite mi da vam predstavim naš nogometni klub iz svojeg srca i očiju osobe koju je ovo društvo odgojilo. Ovaj klub je za naše selo više od društva, više od nogometnog kluba. Osvit je za nas svetinja, identitet, pojam za sport, društvo, pajdašiju, zajedništvo i odrastanje. Sinonim za sretno djetinjstvo, prvi dan škole, prve ljubavi, prva pijanstva, prve prekide, prvo studenstko ferije, prve korake ka životu. Iznimna mi je čast, zadovoljstvo, motivacija, sreća, ali i obaveza i izazov biti dio takve tradicije. Punim pravom moremo reći da je ovo stogodišnja tradicija! Za sam kraj poželel bi vam svima puno sreće, ljubavi, uspjeha i ono kaj je najbitnije- zdravlja! Dragi svi, u sam osvit zore 1923 šutnuli smo loptu koja se nikad zaustavit neće!”, stoji u objavi Saše Petaka.

Saša Petak novi je predsjednik NK Osvita iz Đelekovca

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti