Subota, 30. rujna 2023.

Prilika koja se ne propušta: postanite dio scenskog prikaza Legende o Picokima

Ovu jedinstvenu priredbu na otvorenom na tekst Vida Baloga i ove godine režira jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja, majstor spektakla Krešimir Dolenčić, rođeni Picok, koji je ovom prilikom najavio brojna iznenađenja i nove scene u prikazu

- Advertisement -

Uprizorenje Legende o Picokima ima trajni status kulturnog nematerijalnog dobra Republike Hrvatske i traje svih ovih godina zahvaljujući tome što u njoj svake godine sudjeluju brojni amateri, članovi udruga i stanovnici đurđevačke Podravine i Koprivničko-križevačke županije.

Organizacijski odbor Picokijade poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u scenskom prikazu Legende o Picokima da se jave u nedjelju, 18. lipnja, u 19 sati ispred Starog grada kako bi se izradio popis svih sudionika scenskog spektakla te dogovorio raspored proba za ovogodišnju predstavu.

Ovu jedinstvenu priredbu na otvorenom na tekst Vida Baloga i ove godine režira jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja, majstor spektakla Krešimir Dolenčić, rođeni Picok, koji je ovom prilikom najavio brojna iznenađenja i nove scene u prikazu.

- Advertisement -

Udruge koje će sudjelovati organizirano ne moraju dolaziti u punom sastavu već je dovoljno da ispred svake udruge dođe jedan predstavnik s popisom sudionika, poručuju organizatori.

Popis mora sadržavati ime i prezime svakog sudionika te datum rođenja radi osiguranja istih.

Postanite i vi dio Legende!

Foto: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti