Utorak, 16. srpnja 2024.

Pripreme nogometaša Graničara iz Đurđevca počinju 15. srpnja, najavljeno je još novih lica

Seniori će igrati prijateljske utakmice protiv mađarskog Nagyatáda, Moslavca iz Popovače, Libertasa iz Novske, Moslavine iz Kutine i drugih momčadi

- Oglas -

Novi član Treće nogometne lige – sjever Graničar iz Đurđevca s pripremama će započeti 15. srpnja kad je na rasporedu prvi trening.

Na njemu će se pojaviti i neka nova lica, kako u klubu kažu, čak i neka još javnosti neotkrivena.

Seniori će igrati prijateljske utakmice protiv mađarskog Nagyatáda, Moslavca iz Popovače, Libertasa iz Novske, Moslavine iz Kutine i drugih momčadi.

- Oglas -

”Novoformirana momčad juniora koja će se natjecati u Prvoj HNL okupit će se još ranije, u subotu 13. srpnja pod vodstvom novog trenera Marija Vodanovića. Oni su dogovorili također nekoliko pripremnih utakmica jer prvenstvo u najvišem razredu hrvatskog nogometa počinje 11. kolovoza. Formu će tako brusiti protiv mađarskog Kaposvára, Maksimira, NK Grafičar Vodovod, NK Karlovac i NK Dubrava Tim Kabel, ali bit će tu još utakmica”, navodi Facebook stranica Graničara.

Juniori koji će se natjecati i braniti naslov u Regiji Sjever kreću u pripreme sa seniorima. Dogovorene su utakmice s kadetima Slavena Belupa, Radnika Križevci, Naftaš Ivanića i Bjelovara te protiv seniora Graničara iz Novog Virja.

Još je nekoliko otvorenih termina za prijateljske utakmice…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti