Subota, 15. lipnja 2024.

Produžni električni kabel izazvao ogroman požar u garaži, gotovo sve je izgorjelo

U požaru su u potpunosti izgorjeli zamrzivač, hladnjak, razni električni i ručni alat te je došlo do djelomičnog zapaljenja poljoprivrednog traktora u predjelu upravljačke ploče

- Oglas -

Sinoć oko 4 sata došlo je do požara garaže u vlasništvu 42-godišnjeg hrvatskog državljanina u Bedekovčini, u naselju Jalševec.

Obavljenim očevidom u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je kako je do požara došlo u unutrašnjosti zidane garaže na produžnom električnom kablu, a na kojem je bio uključen električni zamrzivač te je zbog velikog prijelaznog otpora električne energije došlo do zagrijavanja i taljenja električnog kabla, a potom i zapaljenja, nakon čega se vatra proširila na ostatak garaže.

U požaru su u potpunosti izgorjeli zamrzivač, hladnjak, razni električni i ručni alat te je došlo do djelomičnog zapaljenja poljoprivrednog traktora u predjelu upravljačke ploče.

- Oglas -

Požar su u 5.36 sati ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bedekovčina.

U požaru, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na više tisuća eura, priopćili su iz krapinsko-zagorske policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti