Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Propao mu biznis: kod mladića pronađeno 300.000 tableta

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policajci su u zakonskom roku predali 27-godišnjaka pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu

- Oglas -

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tereti se da je početkom travnja, suprotno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i bez prethodnog odobrenja nadležnih tijela, nabavio veću količinu tableta Belbien od 10 mg te Rivotril od 2 mg.

Te tablete sadrže tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga te se nalaze na popisu psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a sve s ciljem da ih stavi u promet, odnosno da ih neovlašteno proda i učini dostupnim krajnjim konzumentima droga.

- Oglas -

Policajci su obavili pretragu doma i drugih prostorija, kao i pretragu pokretnih stvari kojima se koristi 27-godišnjak na području zagrebačke Peščenice, te je pronađeno 276.800 komada Belbien tableta od 10 mg te 19.800 tableta Rivotril od 2 mg.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policajci su u zakonskom roku predali 27-godišnjaka pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćili su iz policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti