Petak, 12. travnja 2024.

Radnicima u Koprivničkim vodama povećane plaće

Samim potpisivanjem aneksa ugovora došlo je do povećanja fiksnog dodatka na plaću sa 600 kuna na 900 kuna što je u konačnici povećanje plaće od 3,54% bruto, priopćili su iz Koprivničkih voda

- Oglas -

U petak je potpisan aneks Kolektivnog ugovora sa Samostalnim sindikatom radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske, podružnica Koprivničke vode.

Ugovor su potpisali sindikalni povjerenik Koprivničkih voda Vitomir Vedriš i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Potpisivanju je prisustvovao i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić u funkciji predsjednika skupštine društva Koprivničke vode.

- Oglas -

Samim potpisivanjem aneksa ugovora došlo je do povećanja fiksnog dodatka na plaću sa 600 kuna na 900 kuna što je u konačnici povećanje plaće od 3,54% bruto, priopćili su iz Koprivničkih voda.

Posljednje povećanje osnovice, odnosno fiksnog dodatka na plaću bilo je u srpnju 2007. godine i budući da je kroz posljednjih nekoliko godina došlo do značajnog povećanja primanja u graditeljskom sektoru, kao i u branši javnih isporučitelja vodnih usluga, do povećanja je trebalo doći kako se ne bi dogodio odlazak stručnih inženjera i kvalificiranih vodoinstalatera koji su potrebni za sprovedbu investicija Koprivničkih voda, ali i za svakodnevno upravljanje i održavanje sustava javne vodoopskrbe i javne odvodnje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti