Subota, 26. studenoga 2022.

Raznim aktivnostima Udruga žena grada Đurđevca njeguje kulturnu baštinu i tradiciju

Članice udruge sudjeluju na svim događanjima, izložbama, prezentacijama i manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca, naglasila je predsjednica udruge Mirjana Mišulin

Preporučujemo

Članice Udruge žena grada Đurđevca održale su u prostorijama Doma kulture redovnu godišnju skupštinu.

Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica udruge Mirjana Mišulin podsjetila je na proteklu aktivnu i projektima bogatu 2021.

Na skupštini kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Janči podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće te izvješće nadzornog odbora.

Članice Udruge žena grada Đurđevca
Članice Udruge žena grada Đurđevca // Foto: djurdjevac.hr

“Članice udruge sudjeluju na svim događanjima, izložbama, prezentacijama i manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca gdje su uvijek zapažene jer kroz svoj rad promiču tradiciju đurđevačke Podravine u eno-gastro smislu”, istaknula je predsjednica udruge Mirjana Mišulin.

Također, naglasila je i humanitarni rad po kojem je udruga prepoznatljiva, budući da niti jedna humanitarna akcija u Đurđevcu pa i šire nije prošla bez prisustva članica đurđevačke Udruge žena.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne te pohvalio rad i trud svih članica koje prezentiraju Đurđevac, kulturnu baštinu te tradiciju na svim svojim gostovanjima.

“Ovo je zasigurno jedna od najaktivnijih udruga na đurđevačkom području”, istaknuo je gradonačelnik Janči te dodao da će Grad Đurđevac uvijek podržavati projekte i rad udruge.

Na kraju druženja svi su se počastili pogačom z oreji i tortom koje su pripremile vrijedne članice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti