Srijeda, 28. veljače 2024.

Ronilački klub Šoderica svoju snagu pokazao u Kupu Hrvatske berbom medalja

Svim natjecateljima Ronilački klub Šoderica zahvaljuje na trudu i velikim doprinosima kako klubu, tako i kulturi održavanja i razvoja plivačko-ronilačke sportske discipline u Koprivnici i okolici

- Oglas -

U Kostreni je prošle nedjelje održano 1. kolo Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. I ove godine Ronilački klub Šoderica iz Koprivnice imao je svoje predstavnike koji su se borili u utrkama na 1000 i 3000 metara. Visoke temperature i zadovoljavajuća temperatura mora za ovo doba godine doprinijela je dobrim rezultatima natjecatelja u svim kategorijama. Svoje treninge kroz cijelu godinu tako su okrunili osvojenim medaljama.

Svim natjecateljima Ronilački klub Šoderica zahvaljuje na trudu i velikim doprinosima kako klubu, tako i kulturi održavanja i razvoja plivačko-ronilačke sportske discipline u gradu i okolici.

“Čestitamo kadetkinji Isabelli Victoriji Švegović na osvojenom trećem mjestu na 1000 metara, kadetskom natjecatelju Tinu Treščecu na osvojene dvije zlatne medalje u disciplini daljinskog plivanja perajama na 1000 i 3000 metara i mlađem junioru Viktoru Lovrekoviću na osvojenoj bronci na 3000 metara. Nakon dugo vremena, klub je imao i predstavnicu veteranki, stoga posebno čestitamo i ističemo Antoniju Patrčević Lončarić na izuzetnom rezultatu i osvojenoj zlatnoj medalji s prvim mjestom u daljinskom plivanju perajama na 1000 metara”, priopćili su iz RK Šoderice.

- Oglas -

1000 METARA : 

KADETKINJE :

Isabella Victorija Švegović – 3. mjesto

Rea Vuk – 5. mjesto

KADETI :

- Oglas -

Tin Treščec – 1. mjesto

Petar Koluder – 6. mjesto

MLAĐE KADETKINJE :

Dora Bradić – 4. mjesto

Ljupka Patrčević Lončarić – 6. mjesto

MLAĐI KADETI :

Petar Treščec – 7. mjesto

VETERANKE :

Antonija Patrčević Lončarić – 1. mjesto

3000 METARA:

JUNIORI :

Leo Bradić – 9. mjesto

MLAĐI JUNIORI :

Viktor Lovreković – 3. mjesto

KADETI :

Tin Treščec – 1. mjesto

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti