Subota, 20. travnja 2024.

Rotary klub Ludbreg nagrađuje najbolje učenike i studente s 3400 eura

Na otvoreni natječaj se mogu javiti srednjoškolaci i studenati s područja grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec

- Oglas -

Upravni odbor Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec raspisao je natječaj za dodjelu godišnje nagrade za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg za 2024. godinu.

Natječaj se raspisuje za školsku i akademsku 2022./2023. godinu u obliku novčanih nagrada za kategorije:

1. dvije nagrade za najbolje učenike srednje škole – gimnazije i umjetničke srednje škole u
iznosu od po 200 eura,

- Oglas -

2. dvije nagrade za najbolje učenike srednjih strukovnih škola s četverogodišnjim trajanjem u iznosu od po 200 eura,

3. dvije nagrade za najbolje učenike srednjih strukovnih škola s trogodišnjim trajanjem kojima se stječe srednja stručna sprema u iznosu od po 200 eura,

4. šest nagrada za najbolje redovne studente preddiplomskog, diplomskog, stručnog, odnosno integriranog studija u iznosu od po 300 eura,

5. jedna nagrada za poslijediplomski studij (specijalistički, doktorski) u iznosu od 400 eura.

Ukupno je, dakle, na raspolaganju 3400 eura.

- Oglas -

Pravo natjecanja za nagrade imaju učenici srednjih škola i redovni studenti preddiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te kandidati poslijediplomskog studija (specijalistički, doktorski) za prošlu školsku, odnosno akademsku godinu s prebivalištem na području grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec, koji imaju trajno mjesto boravišta u gradu Ludbregu ili navedenim općinama duže od dvije godine ili koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu.

Natječaj je otvoren do 11. ožujka do 19 sati. Prijave koje ne stignu do tog roka na adresu Rotary kluba, neće se razmatrati.

U prijavi na natječaj treba navesti točnu adresu, broj telefona, e-mail i OIB kandidata.

Kandidati trebaju uz prijavu na natječaj dostaviti prijepis ocjena i druge dokumente na temelju kojih će biti vrednovani. Ocjene se odnose za završeni razred, odnosno godinu fakulteta prošle 2022./2023. školske/akademske godine koju je kandidat završio.

Prijave se podnose u zatvorenoj kuverti na adresu: Rotary klub Ludbreg, Fond za nagrađivanje izvrsnosti, Trg Svetog Trojstva 27, 42230 Ludbreg, osobno ili poštom, ali moraju stići do roka navedenog u ovom natječaju na adresu Rotary kluba. Sve ostale obavijesti se mogu dobiti na brojeve mobitela 091/191-1993 ili 091/560-8097.

Popis dokumentacije koju je potrebno dostaviti pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti