Petak, 19. srpnja 2024.

Roy Ferenčina zadovoljan nakon prve provjere: ‘S vremenom ćemo biti sve bolji’

Povratnik na klupu Farmaceuta jasno je svojim igračima dao do znanja da je 18 primljenih pogodaka u sedam kola puno previše i da to moraju popraviti ako žele postati ozbiljna momčad

- Oglas -

Već u prvoj provjeri pod vodstvom novog trenera Roya Ferenčine predstavio se Slaven Belupo u ozbiljnom izdanju.

Povratnik na klupu Farmaceuta jasno je svojim igračima dao do znanja da je 18 primljenih pogodaka u sedam kola puno previše i da to moraju popraviti ako žele postati ozbiljna momčad.

Prijateljski susret s U21 reprezentacijom Hrvatske završen je rezultatom 1:1, a Slaven je bio bliže pobjedi.

- Oglas -

– Zadovoljan sam jučerašnjom utakmicom. Dobro smo izgledali, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo dosta prilika, a protivnika sveli na zaista minimum. Bili smo dobri u srednjem bloku, bez prevelikih rupa, gusti te smo dobro izlazili u tranzicije. Sve u svemu, zadovoljan sam. Sretan sam i zbog Ortiza i njegovog pogotka. Napadačima trebaju golovi za samopouzdanje. Moram pohvaliti i centaršut Mioča u toj situaciji. Bilo je još odličnih prilika u kojima smo morali biti mirniji i precizniji, no radit ćemo na tome i biti sve bolji – rekao je Ferenčina.

Roy Ferenčina
Trener Roy Ferenčina // Foto: NK Slaven Belupo

Publici su se predstavili Claudemir, Ivan Lepinjica i Adrian Liber, a veliki je pljesak dobio i kapetan Tomislav Božić.

– S vremenom ćemo svi zajedno biti sve bolji. Već jučer su novi igrači pokazali dosta, a praktički nisu odradili ni jedan trening s nama. Kada se prilagode i spreme do kraja bit će nam od velike pomoći i donijeti dimenziju više. Što se tiče Božića, njegov povratak poslije dugog vremena je dobra i lijepa vijest. Što prije ga vratimo u konkurenciju za prvi sastav to bolje jer će nam donijeti dodatnu stabilnost i čvrstinu – smatra Ferenčina.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti