Petak, 27. svibnja 2022.

Rukometašice Podravke Vegete osvojile Hrvatski kup

Ekipa trenera Gorana Mrđena u polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske u Poreču svladala je najvećeg rivala Lokomotivu pa je u subotu igrala finale s Bjelovarom

Preporučujemo

Podravka Vegeta spasila je barem dio sezone. Ako je već izgledno da će prvenstvo pripasti Lokomotivi, koja teško može kiksati u preostala dva kola protiv Dugog Sela i Umaga, barem je jedan trofej stigao u ruke koprivničkih rukometašica.

Podsjetimo, ekipa trenera Gorana Mrđena u četvrtak je u polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske u Poreču svladala najvećeg rivala Lokomotivu 27:24 pa je u subotu igrala finale s Bjelovarom.

Očekivano, rukometašice Podravke Vegete nisu imale (većih) problema u finalnoj utakmici i na kraju su pobijedile rezultatom 33:20. Već na poluvremenu bilo je pet razlike (16:11) i u nastavku susreta Koprivničanke su još samo povećale prednost.

U redovima Podravke Vegete najefikasnija je sa šest golova bila Sara Šenvald, a pratile su ju Dijana Mugoša i Gabriela Gudelj s četiri pogotka te Ana Turk, Selena Milošević, Iryna Stelmakh i Tina Barišić s tri gola. Kod Bjelovarčanki prvo ime je bila Lea Vukojević s čak 10 golova.

Bilo je ovo za Podravku 28. finale u Kupu Hrvatske i 24. osvojeni trofej.

Veliku fotogaleriju s finala Kupa pogledajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave