Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Sandro Frankol primio lentu Slavka Koletića za najboljeg hrvača u Hrvatskoj

Valja istaknuti i najnoviji uspjeh naših Koprivničanaca u redovima varaždinske Vindije. Naime, Sandro Frankol postao je prvak Hrvatske u kategoriji do 55 kilograma, dok je Alen Fodor u kategoriji do 72 kilograma bio brončani

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, koprivnički hrvač Ivan Lončarić postao je prvak Hrvatske u kategoriji do 60 kilograma. Do naslova je prošle subote stigao s pet pobjeda u nizu.

Riječ je u o Prvenstvu Hrvatske koje se održavalo u Zagrebu, u dvorani SŠD “Peščenica”. To je bilo 30. pojedinačno državno prvenstvo za seniore grčko-rimskim načinom. Nastupilo je ukupno 117 hrvača.

Osim trenera i natjecatelja Ivana Lončarića, na prvenstvu u Zagrebu bila su i trojica hrvača Podravke – Filip Verčević, Alen Nogić i Valent Delimar.

Za sjajan dan koprivničkog hrvanja potrudio se i Filip Verčević koji je u kategoriji do 67 kilograma osvojio broncu zlatnog sjaja. Među 17 klubova, hrvački klub Podravka na kraju je osvojio odlično sedmo mjesto u Hrvatskoj.

Valja istaknuti i uspjeh naših Koprivničanaca u redovima varaždinske Vindije. Naime, Sandro Frankol postao je prvak Hrvatske u kategoriji do 55 kilograma, dok je Alen Fodor u kategoriji do 72 kilograma bio brončani.

Vindija je osvojila i ekipno drugo mjesto, sa samo dva boda iza Sesveta.

Inače, Sandro Frankol ovih je dana primio i lentu Slavka Koletića za najboljeg hrvača u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi za 2019. godinu.

– Zahvaljujem svim prijateljima iz Hrvačkog kluba Vindija, obitelji i zaručnici Emmi na podršci koju mi pružaju – istaknuo je Sandro Frankol, višestruki hrvatski hrvački prvak i uspješni reprezentativac, koji je s varaždinskim klubom i aktualni ekipni prvak Premijer hrvatske hrvačke lige.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti