Četvrtak, 28. listopada 2021.

SDP i partneri predali listu za Županijsku skupštinu, Kešer: ‘Riječ je o najjačoj listi na ovim izborima’

Lista je sastavljena od dokazanih ljudi, svih SDP-ovih načelnika i gradonačelnika te istaknutih lokalnih dužnosnika i gospodarstvenika koji su spremni voditi županiju prema naprijed i zaustaviti trend pada

Preporučujemo

Nositelj liste Mladen Kešer i kandidat za župana SDP-a i partnera HSLS-a i GLAS-a predao je u utorak kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije.

Uz Kešera, bila je ondje i kandidatkinja za zamjenicu župana, Sandra Sinjeri iz Koprivnice, predsjednici stranaka partnera prof. Darko Markić i Željko Beren te SDP-ovci Tomislav Golubić, predsjednik SDP-a Koprivnice, Tea Ščetarić-Jasek (Križevci), Kristina Črček (Kalnik) i županijska tajnica SDP-a Marijana Lokotar.

Lista je sastavljena od dokazanih ljudi, svih SDP-ovih načelnika i gradonačelnika te istaknutih lokalnih dužnosnika i gospodarstvenika koji su spremni voditi županiju prema naprijed i zaustaviti trend pada.

“Listu ćemo uskoro predstaviti našim građanima. Danas, kad vidim ostale liste, usudim se reći da je riječ o najjačoj listi na ovim izborima. SDP i partneri na listi imaju doktore znanosti, liječnike, profesore, inženjere, poduzetnike, obrtnike, radnike i poljoprivrednike, kadar koji je spreman odmah preuzeti odgovornost za županiju”, kazao je Mladen Kešer.

Dodao je kako se lista SDP-a i partnera, koje je nositelj, može natjecati na bilo kojim izborima i na bilo kojoj političkoj razini.

“Vjerujem da ćemo dobiti natpolovičnu većinu u Županijskoj skupštini i nakon 16. svibnja krenuti u pripremu Županije za dovlačenje ozbiljnih investicija koje će podignuti standard građana naših općina i gradova, jer ovdje smo zbog ljudi, a županija su ljudi”, poručio je Kešer.

Najnovije objave