Petak, 3. veljače 2023.

Slaven Belupo u svoju svlačionicu doveo još jedno poznato lice

U svojoj je karijeri branio boje Zagreba, Osijeka i Rijeke, danskog Kopenhagena, slovenske Olimpije i austrijskog Lieferinga

Preporučujemo

Koprivnički HNL klub nastavio je s ekipiranjem momčadi za aktualnu sezonu.

Naime, Robert Mudražija novi je igrač Slavena Belupa. Veznjak rođen 5. svibnja 1997. priključio se momčadi te je odradio prvi trening pod vodstvom trenera Zorana Zekića.

Mudražija je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu dodatnu godinu, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Istrom 1961 u nedjelju.

U svojoj je karijeri branio boje Zagreba, austrijskog Lieferinga, Osijeka, danskog Kopenhagena, Rijeke i slovenske Olimpije. Valja istaknuti i da je upisao tri nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske te 15 nastupa u europskim natjecanjima.

– O Slaveni Belupu, manje-više, znam sve. Klub koji je stabilan, igra dugi niz godina u najvišem rangu hrvatskog nogometa i mjesto je na kojem možeš biti koncentriran na nogomet. Na moj dolazak u Slaven Belupo veliki utjecaj je imao trener Zoran Zekić s kojim sam već surađivao u Osijeku gdje smo imali odlične rezultate i veselim se što ćemo opet zajedno raditi. Osobno, želim skupiti što više minuta, vratiti se u pravu formu, a što se tiče momčadi, samo nastaviti u ovom ritmu u kojem smo krenuli. U svlačionici imamo pravi spoj iskustva i mladosti i vjerujem da možemo biti dobri ove sezone – rekao je Mudražija.

Njegova tržišna vrijednost trenutačno je, prema Transfermarktu, 350.000 eura, a najviša je bila 1,35 milijuna 2018. kada je igrao za Osijek. No, u danski Kopenhagen prodan je u siječnju 2019. za 2,7 milijuna eura.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti