Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Službeno: Đurđevčani ispadaju u Prvu županijsku, ništa od proširenja Četvrte lige

Cijela se priča rastegnula na više od tjedan dana. Suhopoljčani i Đurđevčani su lobirali, tražili od klubova da im daju suglasnost za proširenje lige, ali njihovi napori na kraju nisu urodili plodom

Preporučujemo

Danas (četvrtak) je donesena konačna odluka o sastavu Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ u sezoni 2022/23, piše Informativni centar Virovitica.

Iako je bilo želja da se dosadašnja liga od 14 klubova proširi na 16 klubova, čime bi Suhopolje i Graničar iz Đurđevca sačuvali četvrtoligaški status, to se nije dogodilo.

Cijela se priča rastegnula na više od tjedan dana. Suhopoljčani i Đurđevčani su lobirali, tražili od klubova da im daju suglasnost za proširenje lige, ali njihovi napori na kraju nisu urodili plodom. Detalji zasad nisu poznati javnosti, ali nema sumnje da će uskoro i oni biti poznati.

U Četvrtoj ligi ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ u novoj sezoni će nastupati: Tehničar iz Cvetkovca, Pitomača, Slatina, Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, Dinamo iz Predavca, Garić iz Garešnice, Ferdinandovac, Mladost iz Kloštra Podravskog, Graničar iz Legrada, Borac iz Imbriovca, Čazma, Voćin, Ribar iz Končanice i Bratstvo iz Kunovca.

Suhopolje i Graničar iz Đurđevca igrat će u Prvoj županijskoj ligi. Nakon ovakve odluke jasno je da Mladost iz Bregi ostaje u Drugoj ŽNL, Prigorje iz Svetog Petra Orehovca u Trećoj, a Jedinstvo Pustakovec u Četvrtoj.

- Advertisement -

Najnovije objave