Subota, 23. listopada 2021.

Smutek ima novo radno vrijeme, ali i uskrsno iznenađenje za svakog gosta

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothieja, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama

Preporučujemo

Smutek – domaći kutek na koprivničkoj tržnici od 1. travnja kreće s novim radnim vremenom te nastavlja sa širokom i domaćom ponudom jela i pića.

Iz Komunalca ističu kako su građani najviše utjecali na to da se odluče na ovaj korak budući da su osluškivali njihove potrebe i želje pa će tako Smutek od ponedjeljka do subote raditi prema sljedećem radnom vremenu:

ponedjeljak – petak: 8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothieja, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Ovog petka i subote sve goste očekuje uskrsno iznenađenje uz svako kupljeno jelo.

“Navratite u Smutek po svoje omiljeno jelo, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i domaćim okusima. Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od dva metra i ne stvarate gužvu”, istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Najnovije objave