Četvrtak, 16. rujna 2021.

Drastična kazna za napadača Lipe iz Hlebina Hrvoja Bačija zbog incidenta na utakmici protiv Molvaraca

Bači je protiv Molvaraca isključen u 30. minuti. Napravio je namjerni prekršaj, laktom je udario gostujućeg igrača Vjekoslava Kolara u lice tako da mu je išla krv, a nakon izlaska s terena preko ograde ga je još i pljunuo

Preporučujemo

Hrvoje Bači drastično je kažnjen zbog isključenja na nedjeljnoj utakmici 14. kola Prve ŽNL između njegove Lipe i molvarske Mladosti u Hlebinama.

U službenom Glasniku Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije stoji kako je dobio 12 utakmica neigranja na prvenstvenim ili Kup utakmicama.

Osam utakmica dobio je zbog pljuvanja, a četiri utakmice zbog napada na protivničkog igrača.

Kazna teče od 29. ožujka. Za Bačija je proljetni dio sezone (praktički) završen. Ostaje mu mogućnost da Lipa nešto napravi u Županijskom kupu pa će možda igrati utakmicu-dvije na kraju sezone.

Podsjetimo, stoji u zapisniku utakmice koja je inače završila rezultatom 3:3, Bači je protiv Molvaraca isključen u 30. minuti. Napravio je namjerni prekršaj, laktom je udario gostujućeg igrača Vjekoslava Kolara u lice tako da mu je išla krv, a nakon izlaska s terena preko ograde ga je još i pljunuo.

Bačiju ovo nije prva drastična kazna, prije 12 godina kao igrač Tomislava iz Drnja dobio je doživotnu zabranu igranja nogometa zbog napada na suca utakmice, ali mu je ona nakon žalbi i pomilovanja kasnije ukinuta.

Najnovije objave