Subota, 18. svibnja 2024.

Stravična nesreća: dvojica mladića ispala iz automobila, teško su ozlijeđena

Zbog obavljanja očevida od 5 do 11.20 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste u Budinščini te se promet odvijao obilazno

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, u nedjelju, oko 4.40 sati u Budinščini u Krapinsko-zagorskoj županiji dvije su osobe teško ozlijeđene.

“Vozač je uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici izgubio nadzor nad osobnim automobilom te je prešao na lijevu stranu kolnika gdje je lijevim prednjim kotačem udario u rubni kamen povišenog asfaltnog nogostupa. Zatim je preko nogostupa sletio na travnatu površinu gdje je prednji dio vozila udario najprije u metalni stup javne rasvjete, a potom i u betonski stup električnih vodova”, priopćila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Nakon udara u supove, došlo je do zanošenja vozila i udara u metalnu ogradu te slijetanja u dvorište obiteljske kuće, a nakon čega je došlo do rotacije vozila i udara u jedno, pa u drugo stablo.

- Oglas -

Uslijed udaraca iz osobnog su automobila ispali 18-godišnjak i 20-godišnjak koji su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje su im utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Zbog obavljanja očevida od 5 do 11.20 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste u Budinščini te se promet odvijao obilazno, stoji u policijskom priopćenju.

U cilju utvrđivanja vozača osobnog automobila nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti