Subota, 18. svibnja 2024.

Svečano otvoren Društveni dom u Gornjoj Šumi

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Općine Molve

- Oglas -

U naselju Gornja Šuma u Općini Molve svečano je otvoren Društveni dom koji je u potpunosti adaptiran, izvijestila je Služba ureda župana.

Ukupna vrijednost radova je iznosila 196.000,00 eura, a u pripremi projekta sudjelovala je i PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

Župan Darko Koren čestitao je na projektu te istaknuo kako će investicija pomoći u unapređenju društvenog života u Gornjoj Šumi.

- Oglas -

Prigodnim riječima se obratio i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, nakon čega je Dom svečano otvoren uz blagoslov fra Zdravka Tube.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Općine Molve, a izvedena je kompletna adaptacija društvenog doma: zemljani, betonski, izolacijski, zidarski, gips-kartonski, keramičarski, stolarski i ličilački radovi, krovište, fasada, elektro instalacije, opremljena je kuhinja te je uređen okoliš.

Otvorenju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnici Darko Masnec i Melita Ivančić te ravnateljica PORA-e Melita Birčić.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti