Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Tehničar iz Cvetkovca doveo kvalitetnog veznjaka iz drugoligaša Međimurja

Krasi ga dobar pregled igre, a za Tehničar bi trebao biti veliko pojačanje

Preporučujemo

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca u novu sezonu Treće HNL Sjever ušli su u znatno izmijenjenom sastavu. U klub sa Starog brega stiglo je više novih igrača, uglavnom mlađih iz drugog sastava Slavena Belupa, ali je nekoliko njih i otišlo.

Prijelazni rok još uvijek traje, a u Tehničaru su to iskoristili za dovođenje još jednog kvalitetnog veznog igrača. Riječ je o 21-godišnjem Nevenu Hlišću koji dolazi iz drugoligaša Međimurja.

Nogometom se počeo baviti još kao mališan u Budućnosti iz Podbresta. S osam godina prelazi u Nogometnu školu Međimurje – Čakovec, a samo dvije godine kasnije otišao je u Varaždin. Za Varaždince je igrao sedam godina, a u kadetskoj Prvoj ligi bio je najbolji strijelac varaždinskog sastava s 11 pogodaka.

Dobre igre nisu ostale nezapažene te sa 17 godina odlazi u Osijek. Prvu sezonu igra za juniorski sastav, da bi u drugoj sezoni otišao na posudbu u Međimurje, tada trećeligaša.

Posljednju sezonu u kojoj je bio vezan ugovorom za Osijek proveo je na posudbi u Croatiji iz Đakova.

U kolovozu 2019. godine opet se vratio u Međimurje, sada drugoligaša. U prvom dijelu prvenstva Hlišć je imao vrlo važnu ulogu u momčadi, igrao je u 14 utakmica, a pritom je upisao četiri asistencije. Nakon neslaganja s klupskom politikom, odlučio je ovog ljeta napustiti Čakovec.

Nevena krasi dobar pregled igre, a za Tehničar bi trebao biti veliko pojačanje.

Najnovije objave