Petak, 3. veljače 2023.

TJEDAN SOLIDARNOSTI Pridružite se akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu i uljepšajte blagdane potrebitima

Kako bi potaknuli mještane na doniranje, povremeno će na ulazu u Kaufland volonteri dijeliti letke s popisom potrebnih stvari za Socijalnu samoposlugu

Preporučujemo

Koprivničko društvo Crvenog križa u suradnji s Kauflandom i ove godine u predblagdansko vrijeme u sklopu Tjedna solidarnosti provodi akciju pod motom ‘Vaš dar za pravu stvar’.

Naime, radi se o prikupljanju donacija za Socijalnu samoposlugu koje počinje danas, u četvrtak, te će trajati do srijede, 15. prosinca.

“U Kauflandu će biti postavljena košara Crvenog križa u kojoj ćete moći ostaviti prehrambene namirnice ili higijenske proizvode”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, kako bi potaknuli mještane na doniranje, povremeno će na ulazu u Kaufland volonteri koprivničkog Crvenog križa dijeliti letke s popisom potrebnih stvari za Socijalnu samoposlugu.

“Pozivamo građane koji su u mogućnosti da ostave u košari Crvenog križa neki dar za pravu stvar i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo”, poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti