Utorak, 27. veljače 2024.

Tko će odgovarati za curenje snimke ubojstva nesretne žene u kafiću?

Podsjetimo, policija je privela 36-godišnjeg Romana Brnadu na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo i pred sutkinju istrage u Rijeci. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor

- Oglas -

Postojanje stravične snimke nedjeljnog ubojstva Darinke Krivec (67) u Rijeci izazvalo je zgražanje cijele hrvatske javnosti.

Psihologinja Udruge SOS Rijeka Lorena Zec u Otvorenom HTV-a upitala je treba li netko odgovarati za to što je snimka nadzorne kamere kafića procurila u javnost.

– Prvo, to je dodatno nanošenje boli osobama koje su povezane sa žrtvama, uništavanje dostojanstva osobe koja je na ovakav način stradala. Širenje te snimke u svima nama stvara sumnju u procese koji se dešavaju u istrazi – kazala je L. Zec, dodajući da nasilje prema ženama nije nikada otišlo iz javnog prostora.

- Oglas -

Iz policije su odgovorili…

– Poduzimamo mjere i radnje, a u cilju utvrđivanja kako je snimka dospjela u javnost – priopćili su iz Policijske uprave primorsko-goranske, pišu 24sata.

Podsjetimo, policija je privela 36-godišnjeg Romana Brnadu na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo i pred sutkinju istrage u Rijeci. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Više o svemu pročitajte u nastavku…

Predsjednik suda iznio detalje istrage okrutnog ubojstva u kafiću: ‘Brnada je sa suprugom planirao dalek put’

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti