Nedjelja, 16. svibnja 2021.

U akciji koprivničkog Crvenog križa prikupljeno 270 kilograma hrane za Socijalnu samoposlugu

Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera u cilju sprječavanja širenja koronavirusa

Preporučujemo

U subotu, 21. studenog, koprivnički Crveni križ organizirao je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u shopping centru Supernova.

Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

U prikupljanjima su sudjelovali volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner, a koji su kupcima dijelili letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije.

– Naši sugrađani ovoga puta su za Socijalnu samoposlugu donirali 270 kilograma prehrambenih namirnica i 66 komada higijenskih potrepština na čemu smo im zahvalni. Sve što je prikupljeno bit će podijeljeno onima kojima je pomoć najpotrebnija na koprivničkom području u našim akcijama podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama i pozivamo sve da sudjeluju i u budućim akcijama – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Svoje donacije naknadno možete donijeti i u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Pozivaju se svi umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta Volonter penzioner da se jave na broj 048/642-193.

Najnovije objave