Subota, 18. svibnja 2024.

U đurđevačkoj Strukovnoj školi održana spektakularna modna revija

Kreativnost učenika ne poznaje granice

- Oglas -

Da u đurđevačkoj Strukovnoj školi uče i rastu vrsni frizeri, kozmetičari i visažisti pokazala je velika, spektakularna četvrta po redu revija “Frizura, šminka i oslikani nokti”.

U velikoj sportskoj dvorani priredili su je učenice i učenici Strukovne škole Đurđevac, zajedno sa svojim stručnim nastavnicama i potvrdili ne samo kreativnost mladih, nego i njihovu stručnost, ali i to da se ni Đurđevac ni Podravina ne moraju bojati za budućnost ovih obrtničkih struka i zanimanja, priopćili su iz gradske uprave.

Revija je bila dio bogatog ovogodišnjeg programa “Đurđevo v Đurđevcu 2024.” pa se ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar zahvalio na potpori i suradnji Gradu Đurđevcu, Turističkoj zajednici Grada Đurđevca i Koprivničko-križevačkoj županiji te svima koji su im pomogli u organizaciji.

- Oglas -

Posebne čestitke je uputio učenicima na vrhunski odrađenom poslu i njihovim stručnim učiteljicama Anici Čorba, Željki Grobenski i Sonji Amidžić, kao i svima prisutnima koji su sudionike revije došli bodriti.

Na reviji su bili i predstavnici Koprivničko-križevačke županije i Obrtničke komore iz Koprivnice i Virovitice te Obrtničkog učilišta.

Veliku fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti