Subota, 18. svibnja 2024.

Koprivnički plivači odlični na Festivalu plivanja u Zagrebu

Plivači su bilo vrlo uspješni i postigli su osobne rekorde u svim disciplinama. Neki od njih plivali su vremena kojima su uspjeli izboriti nastup na Prvenstvu Hrvatske

- Oglas -

Kadeti i mlađi kadeti Plivačkog kluba Cerine iz Koprivnice sudjelovali su prošlog vikenda u Zagrebu na međunarodnom plivačkom natjecanju, Festival plivanja 2024.

U konkurenciji 28 kluba i 481 plivača, koprivnički klub predstavljali su Petar Domanovac, Petar Junušić, Fran Blažotinec, Erik Petrić, Domagoj Krapinec, Teo Munić, Mislav Skvaža, Marko Ferčec, Noa Brckan, Matej Antolaš, Borna Strah, Sara Sambolek, Franka Bebek, Eva Novak, Ena Jendrašic i Klara Stanković.

Plivači su bilo vrlo uspješni i postigli su osobne rekorde u svim disciplinama. Neki od njih plivali su vremena kojima su uspjeli izboriti nastup na Prvenstvu Hrvatske, a to Sara Sambolek (100 slobodno), Teo Munić (100 slobodno, 200 MIX, 400 slobodno), Domagoj Krapinec (400 slobodno), Erik Petrić (100 slobodno, 200 MIX, 400 slobodno), Mislav Skvaža (400 slobodno) i Petar Domanovac (200MIX). Munić i Petrić plivali su norme u sve tri discipline u kojima su se i natjecali.

- Oglas -

U pratnji odličnih plivača bio je trener Matija Rušak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti