Nedjelja, 2. travnja 2023.

U Herešinu su održani tradicionalni Sportski susreti u organizaciji Udruge žena

Nakon što su sudionici događaja odmjerili snage u zanimljivim sportskim disciplinama, druženje je nastavljeno prigodnim programom za koji su se pobrinuli članovi Kulturno umjetničkog društva Delovi

Preporučujemo

U organizaciji Udruge žena Herešein prošle subote održani su Sportski susreti. Riječ je o tradicionalnom druženju koje se organizira u kompleksu Društvenog doma i sportskog igrališta u Herešinu.

I ove godine događaju su se odazvali mnogobrojni posjetitelji i to članice udruga žena s područja grada, ali i cijele županije kao i predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih te kulturno umjetničkih društava, izvijestila je Služba ureda gradonačelnika.

Sportski susreti Herešin
Foto: koprivnica.hr

Nakon što su sudionici događaja odmjerili snage u zanimljivim sportskim disciplinama, druženje je nastavljeno prigodnim programom za koji su se pobrinuli članovi Kulturno umjetničkog društva Delovi.

Ispred Grada Koprivnice događaju je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić. On je prilikom svog obraćanja zahvalio svima koji su sudjelovali na sportskim igrama, a posebno Udruzi žena Herešin na organizaciji istih.

Prisutnima su se obratili i Gordana Krčmar, predsjednica Udruge žena te Stjepan Bračko, potpredsjednik MO Herešin.

Okupljeni su se i minutom šutnje prisjetili nedavno premiloga Ivana Lončarića, predsjednika MO Herešin te preminulih članica Udruge žena.

Sportski susreti Herešin
Sportski susreti u Herešinu // Foto: koprivnica.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti